Rör3an

ror3an_logotyp_2024_3

Professionell VVS Service & Installation i Enköping från Rör3:an

Rör3:an erbjuder skräddarsydda VVS-tjänster i Enköping, från snabba reparationer till fullständiga badrumsrenoveringar. Kontakta oss för pålitliga lösningar av högsta kvalitet.

Rör3:an
VVS tjänster

Rör3:an erbjuder professionell VVS service och installation i Enköping. Vi är experter på värme, vatten och sanitet, inklusive installation av värmepumpar och fjärrvärmeväxlare samt badrumsrenoveringar. Snabb och effektiv hjälp med allt från läckande kranar till kompletta installationer.

Servicearbeten
- Snabba och pålitliga reparationer

Regelbundet underhåll förhindrar otrevliga överraskningar. Vi på Rör3:an är experter på allt som rör värme, vatten och sanitet. Oavsett om det är en läckande kran, byte av blandare eller koppling av tappvatten, är vi redo att hjälpa dig snabbt och effektivt. Vi utför alla typer av små reparationer och installationer i ditt hem eller i en större fastighet. Lita på oss för att få jobbet gjort rätt första gången!

Fjärrvärmeväxlare
- Effektiv installation av fjärrvärmeväxlare

Att byta ut en gammal fjärrvärmeväxlare är en smart investering för både driftsäkerhet och komfort. Med en ny värmeväxlare får ni en effektiv uppvärmning av varmvatten och minskad energiförbrukning, vilket sparar pengar på sikt. Rör3:an säkerställer en smidig och trygg installation.

Värmepumpar
- Installation & byte av NIBE Värmepumpar

För en enkel och hållbar vardag installerar och byter vi NIBE värmepumpar. Vi hjälper dig att hitta den bästa placeringen för enheten och ger dig en noggrann genomgång av den nya värmepumpen. Vi tar också hand om den gamla värmepumpen på ett miljövänligt sätt, så att du slipper tänka på att forsla bort den. Vår expertis garanterar en optimal och säker lösning som förbättrar både komfort och energieffektivitet i ditt hem.

Badrum
- Helhetslösningar & komplett badrumsrenovering
för ditt badrum

Vi erbjuder kompletta VVS-tjänster för ditt badrum. Från installation av rör och blandare, till totala renoveringar, reparationer och underhåll – vi tar hand om allt. I större projekt arbetar vi tillsammans med andra hantverkare för att säkerställa att ditt badrumsprojekt blir genomfört på ett tryggt och säkert sätt.